ZESTAW ŚWIĄTECZNY - BAKALIE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 6 RODZAJÓW 300 g - DOTI (PRODUKT SEZONOWY)
ORGANIC CHRISTMAS SET - DRIED FRUITS AND NUTS IN CHOCOLATE GLUTEN-FREE (6 x 50 g) 300 g - DOTI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906153206922
Masa netto (g)
300
Masa brutto (kg)
0,315
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,32 kg
OPIS PRODUKTU
OPIS
Zestaw ekologicznych bakalii w czekoladzie - 6 sztuk opakowań po 50 g:
1. BIO Daktyle w czekoladzie - 1 szt.
2. BIO MIGDAŁY w czekoladzie - 1 szt.
3. Bio Rodzynki w czekoladzie - 1 szt.
4. BIO Imbir w czekoladzie - 1 szt.
5. BIO Nerkowce w czekoladzie - 1 szt.
6. BIO Morwa w czekoladzie - 1 szt.

1. BIO daktyle w czekoladzie
Składniki: daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1782 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0 g


2. BIO MIGDAŁY w czekoladzie
Składniki: czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2368 kJ/571 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0 g


3. BIO rodzynki w czekoladzie
Składniki: rodzynki* 51 % (rodzynki*, olej słonecznikowy*), czekolada* 48 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1845 kJ/441 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 56 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0 g


4. BIO imbir kandyzowany w czekoladzie
Składniki: kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 g


5. BIO nerkowce w czekoladzie
Składniki: czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], ORZECHY NERKOWCA* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2329 kJ/561 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0 g


6. BIO morwa biała w czekoladzie
Składniki: czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.