SKŁADNIKI
sok tłoczony z owoców pigwowca japońskiego* (67 %), cukier trzcinowy jasny* (33 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oferujemy Ci naturalny syrop z owoców pigwowca japońskiego, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nasz syrop wyróżnia wysoka zawartość soku, dzięki czemu ma on intensywną barwę oraz mocny, owocowy smak. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione słodyczą pigwowca japońskiego!
Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 718 kJ/169 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGI
Wstrząsnąć przed otwarciem. Mętność i osad to zjawisko naturalne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.