SKŁADNIKI skórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny zapach i mocny owocowy smak. Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 76 g w tym cukry: 70 g Białko: 0 g Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.