SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO
ORGANIC FERMENTED SOYA (NATTO) 110 g - NATTO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905669578035
Masa netto (g)
110
Masa brutto (kg)
0,193
Objętość brutto (ml)
252
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
1 szt
Masa brutto (kg)
0,19 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +7 do +10°C

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.