SKŁADNIKI
Mięso wieprzowe*, sól morska, trufla czarna* (Tuber Aestivum Vitt.) 2,5 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem czarnej trufli. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i czarnej trufli cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 24 g
Sól: 5,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7℃