NOWOŚĆ
SALAMI Z FENKUŁEM DOJRZEWAJĄCE (FINOCCHIONA) BEZGLUTENOWE BIO 160 g - PRIMAVERA
ORGANIC SALAMI WITH FENNEL RIPENED GLUTEN-FREE 160 g - PRIMAVERA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8020819008358
Masa netto (g)
160
Masa brutto (kg)
0,182
Objętość brutto (ml)
0
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
20 szt
Masa brutto (kg)
0,18 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Mięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* 0,6 %, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczna, bezglutenowa kiełbasa salami produkowana w sposób rzemieślniczy z dodatkiem nasion kopru włoskiego. To fantastyczne połączenie ekologicznego mięsa wieprzowego z Włoch i nasion kopru włoskiego cechuje się niesamowitym smakiem i aromatem. Pakowano w atmosferze ochronnej. Osłonka nie nadaje się do spożycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1483 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 24 g
Sól: 5,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7℃

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.