OPIS Sposób przygotowania: uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na małym ogniu ok. 15 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1487 kJ/350 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 80 g w tym cukry 0 g Błonnik 1,0 g Białko 7,4 g Sól 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.