PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA - SOCZEWICA - GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g - BYODO
ORGANIC PROTEIN CRISPY BREAD CHICKPEAS - LENTILS - PEAS GLUTEN-FREE 110 g - BYODO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4018462290705
Masa netto (g)
110
Masa brutto (kg)
0,137
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,14 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.