PASTA WARZYWNA Z POMIDORAMI I POREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS
ORGANIC VEGETABLE PASTA TOMATO AND LEEK ( GLUTEN FREE ) 135 g - ALLOS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
4016249017019
Masa netto (g)
135
Masa brutto (kg)
0,286
Objętość brutto (ml)
373
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,29 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
pomidory* (42 %), nasiona słonecznika*, marchew* (10 %), olej słonecznikowy*, por* (8 %), przecier pomidorowy* (5 %), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, suszone pomidory* (1,5 %), czosnek* (1,5 %), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, chili*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.
Ma kremową konsystencje, idealna do smarowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 904 kJ / 218 kcal
Tłuszcz: 17,70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 9,8 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.