NOWOŚĆ
PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON
GLUTEN-FREE BREADING ORGANIC 200 g - AMYLON
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8594006669146
Masa netto (g)
200
Objętość brutto (ml)
990
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
7 szt
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.