SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany*. (* z upraw biodynamicznych)
OPIS Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %. Aromatyczne jabłka z uprawy biodynamicznej stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego. Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności. Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.