MAKARON (SEMOLINOWY) LASAGNE BIO 250 g - ALCE NERO
ORGANIC 100% DURUM WHEAT SEMOLINA PASTA LASAGNA 250 g - ALCE NERO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8009004812628
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,292
Objętość brutto (ml)
682
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,29 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować przez 5 minut. Dodać wybrane składniki, piec w temperaturze 180 stopni Celsjusza przez 35 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,4 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 11 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy
KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.