MĄKA Z SOCZEWICY CZERWONEJ BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
ORGANIC RED LENTILS FLOUR GLUTEN-FREE 450 g - PROBIO
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8595582418012
Masa netto (g)
450
Masa brutto (kg)
0,458
Objętość brutto (ml)
950
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,46 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy.

OPIS
Mąka z czerwonej soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań, zup, do panierwowania, do wypieku ciasteczek, muffinów czy przygotowywania ciasta naleśnikowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1317 kJ/313 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 39 g
W tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Czechy
Przyczyna Wyprzedaży/Przeceny: niska sprzedaż

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.