SKŁADNIKI
sos SOJOWY* 52 % (pulpa pomidorowa* 37 %, SOJA uwodniona* 4 % (SOJA*, bulion warzywny* (woda, sól morska, skrobia kukurydziana*, warzywa suszone* w zmiennych proporcjach (cebula*, SELER*, marchew*, por*, pietruszka*), kurkuma*, przyprawy*, ekstrakt drożdżowy*), marchew*, cebula*, SELER*, oliwa z oliwek extra virgin*, bazylia*, sól, cukier trzcinowy*, wawrzyn*, gałka muszkatołowa*), makaron z semoliny z PSZENICY durum* 19 % (mąka z semoliny z PSZENICY durum*, woda), sos beszamelowy* (MLEKO krowie*, MASŁO*, mąka PSZENNA*, sól, gałka muszkatołowa*, pieprz czarny*), SER mozzarella* (MLEKO krowie*, podpuszczka, sól). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Źródło białka.
Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Lasagne z sosem SOJOWYM ragu zawdzięcza swój unikatowy smak za sprawą użytych składników oraz aromatycznych przypraw.
Idealna propozycja dla miłośników wegetariańskich dań. To pyszne i zdrowe danie, które doskonale sprawdzi się na obiad lub na kolację w gronie najbliższych!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W mikrofali - Zdjąć papierowe opakowanie i folię, podgrzewać przez 3 minuty, 600 W.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 586 kJ/140 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 7,3 g
Sól: 1,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, GORCZYCĘ i NASIONA SEZAMU
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu natychmiast spożyć.