KREM ŚNIADANIOWY BEZGLUTENOWY 190 g - BATON WARSZAWSKI
GLUTEN-FREE HAZELNUT-CHOCOLATE CREAM 190 g - BATON WARSZAWSKI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906395341085
Masa netto (g)
190
Masa brutto (kg)
0,300
Objętość brutto (ml)
470
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,3 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
manna kokosowa, ORZECH laskowy nieprażony 21 %, inulina z cykorii (błonnik pokarmowy), olej kokosowy, ksylitol (substancja słodząca), erytrytol (substancja słodząca), olej słonecznikowy,pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH 4,2 %, lecytyny (ze słonecznika), łuska kakaowa (błonnik pokarmowy), karob, sól kłodawska.

OPIS
Wyjątkowy orzechowo-czekoladowy smak kremu, który urozmaici każde słodkie danie, a jednocześnie dostarczy potężną dawkę błonnika, witamin i mikroelementów potrzebnych na co dzień z najlepszych naturalnych składników.
Zawiera substancje słodzące.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2251 kJ/538 kcal
Tłuszcz: 50,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,7 g
Węglowodany: 24,3 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 19 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,11 g

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY i sezam.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.