KREM MIGDAŁOWY Z WANILIĄ KETO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY 190 g - BATON WARSZAWSKI
GLUTEN-FREE ALMOND SPREAD WITH VANILLA NO SUGAR ADDED 190 g - BATON WARSZAWSKI
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5906395341375
Masa netto (g)
190
Masa brutto (kg)
0,375
Objętość brutto (ml)
448
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,38 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
miąższ z kokosa, pasta MIGDAŁOWA (23,5 %), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11 %), acerola.

OPIS
Spróbuj pysznego i zdrowego kremu migdałowego o niskim indeksie glikemicznym.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wymieszać.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2217 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 21 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać NASIONA SEZAMU, ORZECHY laskowe.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.