KOZI JOGURT NATURALNY 125 g - DANMIS
GOAT NATURAL YOGURT 125 g - DANMIS
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5901680000050
Masa netto (g)
125
Masa brutto (kg)
0,142
Objętość brutto (ml)
366
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6 szt
Masa brutto (kg)
0,14 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, białka MLEKA koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus

OPIS
Kozi JOGURT naturalny jest produktem przeznaczonym do bezpośredniego spożycia kierowanym do wszystkich grup konsumentów z wyłączeniem niemowląt. Nie zawiera substancji zagęszczających. Stanowi źródło białka, jest lekkostrawny. Posiada znaki jakości PDŻ- Poznaj Dobra Żywność oraz Jakość Tradycja Wielkopolska. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus subsp. Bulgaricus. Surowiec do produkcji jogurtu pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego, karmiących swoje stada paszami bez GMO.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 237 kJ / 57 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,09 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Kategorie poszerzone: _WSZYSTKIE _Nabiał\kozie
Kategorie: Nabiał \ kozie
Kategorie poszerzone:
Kategorie poszerzone:

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.