SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce jagody 4,5%, koncentraty: z marchwi, aronii, winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus
OPIS
JOGURT zagęszczany poprzez filtrację, bez dodatku żelatyny. Bez syropu glukozowo-fruktozowego. Zawiera korzystne dla układu pokarmowego żywe kultury bakterii Lactobacillus.
Źródło białka.
Bez GMO
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 392 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.