SKŁADNIKI
ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.