JOGURT TERMOSTATOWY NATURALNY 3,8 % BIO 140 g - YÖMLEKO
ORGANIC THERMOSTATIC NATURAL YOGURT 3.8 % 140 g - YÖMleko
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905255640047
Masa netto (g)
140
Masa brutto (kg)
0,343
Objętość brutto (ml)
370
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
4 szt
Masa brutto (kg)
0,34 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Termostatowy JOGURT klasyczny „YÖMleko” fermentuje i dojrzewa bezpośrednio w ceramicznym słoiku, w którym jest sprzedawany! Dzięki temu konsystencja naszego jogurtu jest gęstsza (nie jest zaburzona podczas nalewania). JOGURT termostatowy naturalny 3,8% nie ulega wymieszaniu podczas produkcji, dzięki czemu nie jest zbyt kwaśny i ma delikatniejszy MLECZNY smak.
Powtórne użycie: Każdy słoik może być użyty ponownie nieskończoną ilość razy! Są bezpieczne w zamrażarce, piekarniku i kuchence mikrofalowej!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 258 kJ / 62 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.