OPIS Cukier Panela powstaje poprzez odparowanie soku trzcinowego bez jego oczyszczania ani przetwarzania. Cały proces odbywa się w sposób tradycyjny, co pozwala zachować naturalne składniki odżywcze. Cukier ma intensywnie karmelowy smak, z nutami miodu i melasy. Idealny do napojów (np. kawy, herbaty) oraz deserów. Popularny w kuchniach Ameryki Łacińskiej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1680 kJ / 401 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 96 g w tym cukry: 96 g Białko: 0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.