CIASTKO WEGAŃSKIE Z CZEKOLADĄ BEZ DODATKU CUKRÓW I Z KREMEM Z ORZESZKÓW ZIEMNYCH BEZGLUTENOWE BIO 50 g - KOOKIE CAT
ORGANIC GLUTEN FREE VEGAN COOKIE WITH CHOCOLATE WITHOUT ADDED SUGAR AND PEANUT BUTTER 50 g - KOOKIE CAT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
3800233689785
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,057
Objętość brutto (ml)
148
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
12 szt
Masa brutto (kg)
0,06 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
ORZESZKI ZIEMNE solone* (prażone, blanszowane ORZESZKI ZIEMNE*, sól), czekolada bez dodatku cukru* [miazga kakaowa*, ORZECHY LASKOWE*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany miąższ kokosowy*, mąka kokosowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*] (20 %), daktyle w proszku*, tłuszcz kakaowy*, woda, krem z ORZESZKÓW ZIEMNYCH solony* (prażone, blanszowane ORZESZKI ZIEMNE*, sól) (5 %), siemię lniane mielone*, olej kokosowy*, mąka kokosowa*, białko z nasion chia*, białko ryżowe*, łuski babki jajowatej w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Przepyszna przekąska do kawy, herbaty lub innego gorącego napoju.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancję słodzącą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2536 kJ/612 kcal
Tłuszcz - 49 g
w tym kwasy nasycone - 25 g
Węglowodany - 23 g
w tym cukry - 2,8 g
alkohole wielowodorotlenowe - 3,0 g
Błonnik - 7,1 g
Białko - 16 g
Sól - 0,25 g

UWAGI
Może zawierać pestki owoców, łupiny orzechów.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać NASIONA SEZAMU i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): KOOKIE CAT (ciastka)
KRAJ PRODUCENTA: Bułgaria

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.