SKŁADNIKI
kukurydza, białko z grochu 30 %, ryż brązowy, przyprawa o smaku pomidora i bazylii [pomidor, cukier trzcinowy, cebula, czosnek, drożdże nieaktywne, sól himalajska, ekstrakt z drożdży, bazylia, oregano, papryka (ostra, słodka, czarna), naturalny aromat bazylii], olej rzepakowy, zielony groch, czarna soczewica
OPIS
Produkt bezglutenowy, odpowiedni dla wegan. Wysoka zawartość białka.
Chrupki wysokoproteinowe powoli wypiekane z ziaren zbóż i warzyw, o smaku pomidora i bazylii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1815 kJ/ 432 kcal
Tłuszcz - 15,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 42,1 g
w tym cukry - 3,8 g
Błonnik - 4,6 g
Białko - 32 g
Sól - 0,9 g
Żelazo - 8,3 mg (59 % RWS **)
Mangan - 1,1 mg (55 % RWS **)
Miedź - 0,34 mg (34 % RWS **)
Cynk - 3,6 mg (36 % RWS **)
RWS - referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.