SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* (boczek* bez kości, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 100 g surowca), sól, stabilizator: cytryniany sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, glukoza*, substancja konserwująca: azotyn sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyrób wędzony, parzony, wieprzowy.
UWAGI
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej na platformie o +/- 20 %
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1205 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 15 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C