BATON PROTEINOWY O SMAKU WANILIOWYM W POLEWIE BIAŁEJ BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE PROTEIN BAR WITH VANILLA FLAVOUR IN WHITE COATING 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588009163671
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,054
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,05 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 29 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białka SERWATKOWEGO i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, biała powłoka 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, shea w zmiennych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, wiórki kokosowe, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), naturalny aromat waniliowy, aromat.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1826 kJ / 436 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 26 g
Sól: 0,26 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Słowacja
Dostępność produktów (dla produktów sezonowych):

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.