SKŁADNIKI
Sok z buraków ćwikłowych NFC (96 %), cebula, sól, czosnek, kwas mlekowy – regulator kwasowości, pieprz czarny mielony, majeranek, liść laurowy, ziele angielskie.
OPIS
Przygotowaliśmy dla Was czysty barszcz czerwony dokładnie taki, jaki sami robimy na Wigilię. Do soku z buraków dodaliśmy cebulę i polski czosnek. Doprawiliśmy solą, pieprzem i majerankiem. Całość ma piękny bordowy kolor i smakuje wyśmienicie.
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 148 kJ / 35 kcal;
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g;
Węglowodany: 8,2 g;
w tym cukry: 6,4 g;
Błonnik: 0 g;
Białko: 0,5 g;
Sól: 1,0 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.