MAKARON PROTEINOWY (Z GROCHU) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
ORGANIC PEA PASTA RISONI GLUTEN-FREE 250 g - PASTA NATURA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8050534149340
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,275
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,28 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1464 kJ / 346 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 23 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.