MAKARON PROTEINOWY (Z GROCHU) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
ORGANIC PEA PASTA RISONI GLUTEN-FREE 250 g - PASTA NATURA
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8050534149340
Masa netto (g)
250
Masa brutto (kg)
0,275
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,28 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
100 % mąka z grochu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1464 kJ / 346 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 23 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
Kategorie: Makarony \ bezglutenowe

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.